Бібліографічний огляд книжкової продукції видавництва «Фоліо» за 2005-2009 роки.
19

оман в якому йдеться про дивовижні пригоди у джунглях Азії та Латинської Америки.

Основний текс поділений на розділ. В основному тексті автор не подає ілюстраціях, що з огляду на цільове і читацьке призначення не є обов’язковим. Щодо апарату видання, то тут слід зазначити, щ він представлений колонцифрами, передмовою, в якій автор готує читача до основного тексту, змістом, що полегшує користування виданням розкриваючи його особливості.

Слід відзначити також видання Малярчук Тетяни  «З гори вниз: книга страхів»[1]

Ця книга, автором якої є Малярчук Тетяна називається «Згори вниз:книга страхів», була видана видавництвом «Фоліо» у 2006 році. За цільовим і читацьким  призначенням це є літературно-художнє видання для широкого кола читачів. Основний текст поділений на розділи. Автор не подає ілюстрації, що з огляду на читацьке і цільове призначення не є обов’язковим.

Щодо апарату видання, то він представлений колонцифрами, колонтитулами, змістом, що допомагає читачу в користуванні даним виданням.

Не можливо не згадати і Жадана Сергія і його «Anarchy in the UKR[2]

Дане видання, автором якої є Сергій Жадан, має назву «Anarchy in the UKR» було видано видавництвом «Фоліо» в 2006 році. За цільовим і читацьким призначенням це є


[1] Малярчук Т. Згори вниз: книга страхів. — Х. : Фоліо, 2006. — 220с

[2]  Жадан С. Anarchy in the UKR. — Х. : Фоліо, 2006. — 221c