Розроблення комунікаційної кампанії корпорації «АВК» та оцінювання її ефективності
7

Одним з важливих елементів планування рекламної кампанії є визначення й вивчення цільової аудиторії рекламного впливу. Якщо реклама звернена до всього населення, то окремі заходи доцільно адресувати конкретним групам людей. У такому випадку заходу виявляться більше діючими.

Цільовою аудиторією рекламної кампанії «АВК» є широке коло споживачів (діти, молодь, дорослі, люди похилого віку). Покупцями даного товару виступають люди, що надають перевагу якісним кондитерським виробам українського виробництва.

Найефективнішою формою реклами для кондитерських виробів є реклама на телебаченні, так як споживачам необхідно візуально спостерігати продукт для виклику бажання щодо його купівлі.

Як ми бачимо, за нашим медіа-планом, реклама на телебаченні поділена на 4 періоди. В травні ми пропонуємо провести рекламу нового продукту круасанів «Круасель». Поінформувати споживачів про появу нової товарної лінії.

По провідним каналам країни таких,  як: «Новий канал», «СТБ» та «Інтер» запустити 30-секундний відеоролик, в якому буде показано, як гарній чоловік готує круасан і подає на сніданок своїй коханій жінці. Також в ролику буде задіяний логотип компанії і її місію «Зроблено з любов'ю. Зроблено для Вас!». Реклама допомагає компанії просунути свій новий продукт на ринок, впевнивши споживачів, що він має високу якість, неперевершений смак і вигідну ціну.

В серпні-вересні, ми пропонуємо, провести іміджеву рекламу, щоб закріпити в свідомості споживачів девіз компанії «Зроблено з любов'ю. Зроблено для Вас!». Споживачі повинні розуміти, що компанія піклується про кожного клієнта та виготовляє продукцію високої якості. Це невеликий ролик на 20 секунд, в якому треба зробити акцент на продукцію, а не на сам бренд, бо споживачі купують те що їм подобається ї рідко керуються брендом при покупці цукерок. В рекламному відео треба створити теплу