Облік розрахунків за виплатами працівникам
21

федерації, був сильний технічний відділ, який впроваджував розробки у виробництво. На даний момент завод один на території України - випускає лісогосподарську техніку для посадки та догляду за лісовими насадженнями.

Підприємство у своїй діяльності користується чинним законодавством, підзаконними актами України і Статутом.

Мета та предмет діяльності товариства.

Метою діяльності Товариства є здійснення виробничої, господарської і фінансового-комерційної діяльності, спрямованої на одержання прибутку і на цій основі задоволення соціально-економічних інтересів, як акціонерів, так і членів трудового колективу, які не є акціонерами Товариства. 

Предметом діяльності Товариства є :

Виробництво машин для посадки ті посіву лісу, догляду за лісними культурами і молодняком, обробкою грунту та машин і пристроїв для піднімання, переміщення, навантаження, розвантаження.

Ремонтно-будівельні роботи по замовленнях підприємствах, організацій та приватних осіб, виробництво рцчного інструменту, що використовується в лісному, садівничому та сільському господарстві.

Переробка деревини та деревинної сировини в різні полу фабрикати та вироби і ії реалізація.

Надання послуг для населення: виготовлення меблів і столярних виробів на замовлення, ремонт меблів, сушка, розпилювання деревини, тощо.

Будівництво, ремонтно-будівельне виробництво, виконання проектних та пошукових робіт, виробництво будівельних матеріалів та супутних виробів.

Виробництво сільськогосподарської продукції.

Переробка сільськогосподарської продукції. Виробництво соків, коктейлів, вино, пива та інших напоїв, в т.ч. горільчрних, спиртових та тютюнових виробів. Виробництво усіх видів консервованої продукції.

Створення засобів, технологій і устаткування для технічного переобладнання виробництва з метою покращення екології оточуючого