Триптих. Текстильна вишивка. Творчість Ненсі Ніколсон
3

ВСТУП

Hand-Made в даний час одне з найбільш модних і затребуваних напрямків рукоділля, яке все частіше переростає зі звичайного хобі на прибутковий і цікавий бізнес.

Неординарна фантазія і цілком звичайні руки - ось основні складові запоруки успіху рука «мейкера». Ну і звичайно неординарна ідея для самих звичайних речей! У золотих руках рука, часом, навіть звичайний предмет отримує нове життя і вишукане перетворення. А на очі йому попадається практично все, починаючи від сумок, ваз сучасних і минулих років, старих речей з гардеробу і вовняних м'яких іграшок, до декору окремих областей і цілого інтер'єру. Це ще раз підтверджує, що ручна мистецтво дуже багатогранне.

Автор немов вкладає свою душу і задає певний настрій своїм творам. Тепло людських рук робить їх ще популярнішим і цікавіше для оточуючих.

Головне Правило - це робити річ з любов'ю! Особливо це відчувається на речах уособлюють сім'ю. Наприклад, сімейний фотоальбом або зроблена своїми руками листівка до дня народження мами чи коханого чоловіка, прикрашені різнокольоровими намистинами і яскравими стрічками - це завжди красиво, стильно і ексклюзивно.