Облік і аудит фінансових інвестицій підприємства (на прикладі ТОВ «Айсленд»)
47

-                           виробництво кисло-молочних продуктів, а саме «Біо-кефіру» та йогурту «Фруко»;

-                           реалізація готової продукції з метою отримання прибутку;

-                           ведення торгово-закупівельної діяльності, комерційної торгово-закупівельної діяльності, комерційна торгівля молочними продуктами.

Мета Товариства полягає в отриманні прибутку від діяльності підприємства та покращення економіки України в цілому, та зацікавлення робітників у працевлаштуванні, надання робочих місць для молодих спеціалістів на ТОВ «Айсленд». Предметом і метою діяльності ТОВ «Айсленд» є виробництво і переробка продуктів харчування (молокопродуктів). Дані продукти харчування мають великий попит у споживачів.

Ця діяльність являється основною у підприємства. Товариство здійснює виробництво та упакування кефіру та йогурту.

ТОВ «Айсленд» займається виготовленням «Біо-кефіру» та йогурту «Фруко», що мають наступні характеристики:

- «Біо-кефір».

Харчова та енергетична цінність: містить жири – 2,5%, білки – 6,4%, вуглеводи – 7%. Енергетична цінність продукту 59 ккал.

- Йогурт «Фруко»

Харчова та енергетична цінність: містить жири – 2,5%, білки –7%, вуглеводи – 7,5%. Енергетична цінність продукту 65 ккал.

Крім того, ще однією характеристикою йогурту є різноманітність у смаках. ТОВ «Айсленд» виготовляє йогурт із банановим, полуничним, персиковим та абрикосовим смаками.

ТОВ «Айсленд» - підприємство, яке пропонує свою продукцію, а саме «Біо-кефір» та йогурт «Фруко» на ринку міста Житомира вже два роки,а з жовтня минулого року почало співпрацювати також із столичним підприємством ТОВ «Орфея».