Аудит на підприємствах торгового бізнесу
13

 

3. ПОРЯДОК ЗДАЧІ ТА ПРИЙОМУ РОБІТ

3.1. Після завершення робіт відповідно до кожного Протоколу Аудитор надає Замовнику Акт здачі-прийому виконаних робіт з додатком комплекту документів, передбачених відповідним Протоколом погодження вартості робіт.

3.2. У випадку, коли виконані роботи не відповідають умовам укладеного Договору, Замовник на протязі трьох днів повинен надати аргументовану вимогу про доповнення виконаних робіт. Якщо в триденний строк Аудитор не отримує підписаний Акт або аргументовану вимогу про доповнення виконаних робіт, роботи вважаються прийнятими з виконанням всіх умов Договору.

 

4. ОБОВ'ЯЗКИ АУДИТОРА

4.1. Виконувати роботи відповідно до вимог Закону України "Про аудиторську діяльність", перевіряти стан бухгалтерського обліку та звітності Замовника, їх достовірність, повноту і відповідність чинному законодавству згідно з нормативами аудиту, затвердженими Аудиторською палатою України і розробленими відповідно до міжнародних норм і стандартів аудиту.

4.2. При проведенні аудиторських перевірок з метою визначення достовірності фінансової звітності, обліку, його повноти та відповідності чинному законодавству та встановленим нормативам Аудитор планує та проводить роботу таким чином, щоб мати достатню впевненість у тому, що фінансова звітність Замовника не містить суттєвих перекручень.

4.3. Своєчасно, в строк, зазначений в кожному з Протоколів погодження вартості робіт, виконувати аудиторські роботи. У випадку, якщо під час виконання робіт Аудитор виявить проблеми, які впливають на строки виконання робіт, Аудитор повинен сповістити в письмовому вигляді про це Замовника. Характер та вартість додаткових робіт, необхідність яких викликана такими проблемами, будуть обговорюватися та узгоджуватися з Замовником до початку виконання таких додаткових робіт.

4.4. Інформувати Замовника про виявлені в період виконання аудиторських робіт недоліки ведення бухгалтерського обліку і звітності.

4.5. Зберігати в таємниці конфіденційну інформацію, пов'язану з роботою Замовника і отриману при виконанні аудиторських робіт, інформацію, що міститься в складених Аудитором документах, та відомостей, що становлять комерційну таємницю Замовника.

 

5. ОБОВ'ЯЗКИ ЗАМОВНИКА

5.1. Надавати інформацію та пояснення, необхідні Аудитору для виконання своїх обов'язків.

5.2. Створити Аудитору необхідні для роботи умови.

5.3. Відмовитися від будь-яких дій з метою впливу на думку Аудитора.

5.4. Прийняти виконані Аудитором роботи.

5.5. Провести розрахунки з Аудитором відповідно до умов цього Договору.