Шляхи ефективності використання прибутку підприємства
55

Основний поточний рахунок

26002595

МФО

311421

Назва банку

Коростенська філія Проиінвестбанку

Основні види діяльності

15.81.0-Виробництво хліба та хлібобулочних виробів

Статутний капітал, тис.грн.

459,0

Середньорічна кількість простих акцій

1837456

 

Засновником товариства є держава в особі Регіонального відділення Фонду державного майна по Житомирській області. Акціонерами товариства є юридичні та фізичні особи, які набули право власності на акції товариства у процесі приватизації, емісії додаткової кількості акцій, а також на вторинному ринку цінних паперів.

З моменту державної реєстрації товариство є юридичною особою, має відокремлене майно, що враховується на самостійному балансі, поточний, валютний та інші рахунки в банках, печатку та кутовий штамп, а також товарний знак та інші притаманні юридичній особі реквізити.

Товариство здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства, а також статуту. Майно товариства формується з джерел, не заборонених чинним законодавством.

Товариство є власником:

а) майна, переданого йому засновниками і акціонерами у власність;

б) продукції, виробленої товариством в результаті господарської діяльності;

в) одержання доходів;

г) іншого майна, набутого на підставах, не заборонених чинним законодавством.

Товариство має право продавати, передавати безоплатно, обмінювати, здавати в оренду юридичним та фізичним особам засоби виробництва та інші матеріальні цінності, використовувати та відчужувати їх іншим способом, якщо це не суперечить чинному законодавству та статуту.