Яка роль інформації в ІС обліку. Особливості автоматизованого обліку виробничих запасів. Загальні відомості про електронну комерцію в Інтернеті
19

Технологія створення таблиці:

Під час створення бази даних дані зберігаються в таблицях — тематичних списках рядків і стовпців. Наприклад, можна створити таблицю «Контакти» для збереження списку імен, адрес і телефонних номерів, або таблицю «Товари» — для збереження відомостей про товари.

Розробку бази даних завжди слід починати зі створення таблиць — навіть перед створенням будь-яких об’єктів бази даних.

Таблиця містить дані про певну область, наприклад дані про працівників або товари. Кожен запис у таблиці містить дані про один елемент, наприклад про певного працівника. Запис складається з полів, наприклад імені, адреси й телефонного номера. Запис також зазвичай називається рядком, а поле — стовпцем.

Таблиця «Клієнти», яка відображає розташування записів і полів

Виноска 1 Запис або рядок

Виноска 2 Поле або стовпець

База даних може містити багато таблиць, кожна з яких містить дані про окрему область. Кожна таблиця може містити багато полів різних типів, зокрема текстові поля, числові поля, поля дат і зображення.

Проста база даних, наприклад список контактів, може використовувати лише одну таблицю. Проте більшість баз даних містять кілька таблиць. Під час створення нової бази даних створюється новий файл на комп'ютері, який працює як контейнер усіх об’єктів бази даних, зокрема таблиць.