Техніко-експлуатаційна характеристика станції
3

 

 

 

1.Техніко-експлуатаційна характеристика станції.

Проміжна станція «С» буде розміщуватись на двоколійній лінії IІ категорії, для її проектування виділена горизонтальна станційна площадка довжиною 2700 м.

Профілі підходять до станції: зі заходу підйом крутизною 1,8%0 довжиною 400 м, із сходу підйом крутизною 2,3%0 довжиною 300 м. В плані станційна площадка і підходи до неї будуть розміщуватись на прямій. Керівний ухил на даній лінії 7%0.

Розміри руху на десятий рік експлуатації становлять 36 пар поїздів. Максимальна швидкість руху пасажирських поїздів становить 110 км/год. Швидкість вантажних поїздів 80 км/год.

Прилеглі перегони будуть обладнані пристроями автоматичного блокування, станція буде обладнана електричною централізацією стрілок і сигналів. Вантажні поїзди будуть обслуговуватись локомотивами серії: ВЛ8, ВЛ15, ВЛ11, ВЛ82, ВЛ60, ВЛ85.

Пасажирські поїзди будуть обслуговуватись локомотивами серії: ЧС2, ЧС200, ЧС6, ЧС7, ЧС4.

Під'їзна колія буде приєднана до станції з південно – західної сторони, селище буде розміщуватись на півночі від станції.

Згідно завдання на станції буде запроектовано пасажирський будинок на 100 чоловік. З південного – західу буде проводитись будівництво паперової фабрики.

Головні колії будуть перетинатися з автомобільною дорогою в різних рівнях. Передбачаємо будівництво шляхопроводу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.07010103 КП ПЗ

Аркуш

 

 

 

 

 

5

Зм

Арк.

№ документа

Підпис

Дата