Журналіст як суб’єкт масово-інформаційної діяльності
55
  1. Наявні слова та словосполучення, що підкреслюють факт зневаги до терориста («…показав своє невігластво» тощо).
  2. Успіх у висміюванні терориста досягнуто. Матеріал подано таким чином, що коментарі Губарєва стосовно інших українських земель та в цілому історії України виглядають безглуздими та відверто дурними.

Додаток 3. У Кіровограді не поспішають відкривати притулок для безхатченків [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://gre4ka.info/suspilstvo/18955-u-kirovohradi-ne-pospishaiut-vidkryvaty-prytulok-dlia-bezkhatchenkiv

  1. Проблема безпритульних людей досі (з осені – часу публікації матеріалу «Кіровоградської правди» про безхатченка Василя – див. Додаток 1.) є актуальною для нашого регіону.
  2. Взято коментарі представників міськради, які вичерпно дали відповідь на питання про проблеми створення відповідного притулку.
  3. Представники влади прозвітували про етапи втілення проекту в життя.
  4. Висвітлено проблему безпритульних людей.
  5. Головний ідеал – домогтися від влади створення притулку – врятувати тим самим життя безпритульних людей.
  6. Художність у подачі матеріалу відсутня.
  7. Досягнуто успіху шляхом контролю за діями чиновників, стимулювання їхніх дій, що продемонстровано у вигляді суспільно важливого матеріалу.

Додаток 4. На Кіровоградщині один з найнижчих по Україні рівнів зарплат [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://gre4ka.info/suspilstvo/18921-na-kirovohradshchyni-odyn-z-nainyzhchykh-po-ukraini-rivniv-zarplat

  1. Актуальність теми полягає в низькому рівні життя кіровоградців.