Облiк операцiй з руху товарiв
15

РОЗДІЛ 2. Бухгалтерський облік операцій з руху товарів на підприємстві ТОВ «Авто шик»

2.1 Загальна характеристика підприємства ТОВ «Авто шик»

ТОВ «Авто шик» - одне з багатьох підприємств роздрібної торгівлі по м. Києву та Київській області. Його було засновано 30 вересня 1996 року.

ТОВ «Авто шик» є офіційним дилером ПрАТ "РОСАВА" - найбільшого в Україні виробника шин.  ПрАТ "РОСАВА" одна з ведучих за якістю компанія, що виробляє продукцію для країнах СНД. ПрАТ "РОСАВА" - високотехнологічна і соціально відповідальна компанія, що використовує в роботі сучасні стандарти і принципи менеджменту. Основним видом діяльності є виробництво автошин під двома торговими марками "ROSAVA" і "VALSA." Одним з напрямів розвитку є робота по off-take проектам (виробництво шин для зарубіжних замовників Німеччини, Туреччини, Великобританії, Росії та ін.). Маючи краще в СНД високотехнологічне гумозмішувальне устаткування, компанія "Росава" виробляє також товарні гумові суміші для інших виробників.

Метою діяльності ТОВ «Авто шик» є ведення виробничо-господарської та іншої діяльності, спрямованої на створення нових робочих місць, на отримання прибутку на вкладений капітал, а також на задоволення на її основі соціально-економічних інтересів власника та членів трудового колективу підприємства, участь в благодійницькій діяльності, виконання, у випадках передбачених законодавством, державних програм і замовлень, здійснення посередницької діяльності.

Для досягнення цілей та виконання завдань своєї діяльності ТОВ «Авто шик» відповідно до чинного законодавства має право:

  1.   укладати будь-які угоди, а також здійснювати інші юридичні акти з українськими та іноземними юридичними особами і громадянами як на Україні, так і за кордоном;
  2.   створювати на Україні та за кордоном філії, представництва та дочірні підприємства відповідно до чинного законодавства;