Товарна політика компанії «Конті»
39

Висновки

Найбiльшими виробниками були "Рошен", "КОНТI" та "АВК", на долю яких приходиться  понад 50% виробництва країни. Сумарна  питома вага цих виробникiв на кондитерському ринку України у натуральному виразi становила близько 40% вiд загального об'єму реалiзацiї. В цiлому ринок характеризує висока концентрацiя, так на долю п'ятiрки лiдерiв приходиться 50% реалiзацiї кондитерських виробiв країни у натуральному виразi.

Компанія «Конті» виробляє продукцію високої якості, що забезпечується за рахунок використання високоякісної сировини та використання натуральних продуктів, інноваційних технологій виробництва та безпечних умов зберігання продукції. Про високу якість кондитерських виробів «КОНТІ» та відповідність міжнародним стандартам свідчать сертифікати: Сертифікат ISO 22000:2005 та Сертифікат ISO 9001:2008

В асортиментi АТ «КОНТІ» бiльш 300 найменувань продукцiї, серед якої: шоколад, шоколаднi цукерки, цукерки, помаднi печиво, шоколадно-вафельнi торти, шоколаднi батончики, вафлi, карамель, драже, мармелад, крекер, пралiновi цукерки, тарталетки, тоффi, бiсквiтнi рулети, бiсквiтнi торти, тофi, суфле.

При цьому компанія проводить постійний моніторинг споживчих вподобань та реагує на них регулярно пропонуючи на ринок нові продукти та змінюючи існуючу структуру виробництва.

Продукцiя компанiї "КОНТI" вже давно вiдома та користується великим попитом не тiльки в Українi, але й в Росiї, Казахстанi, Азербайджанi, Туркменiя, Монголiя, Бiлорусь, Кiргизiї, Молдовi та в країнах Балтiї.

Інноваційна діяльність компанії, яка пов’язана з розробленям та виготовленням нових видів кондитерських виробів, приманює все нових і нових споживачів, що дає надію на майбутнє – стати лідером на ринку.