Вогнетривка промисловість
3

а) штучні вироби і несформовані вогнетриви, тобто такі, яким при виготовленні, а також при відвантаженні споживачеві не додається певна форма;

б) формовані вогнетриви, що мають певну геометричну форму і розміри.

Основним завданням вогнетривкого виробництва є підвищення якості продукції, що випускається, збільшення продуктивності, зниження собівартості продукції, підвищення соціально-побутових умов працівників, зниження собівартості продукції, підвищення соціально-побутових умов працівників, зниження забруднень довкілля

Намічено збільшення випуску металургійного устаткування, яке повинне забезпечити надійну роботу у вельми важких умовах безперервного виробництва, пов’язаних з дією на нього великих навантажень, прискорень і швидкостей, високих температур, інтенсивного зносу.

У зв’язку з цим необхідно передбачити і здійснювати заходи, сприяючі підвищенню надійності устаткування в процесі його проектування, виготовлення і експлуатації що дозволить підняти металургійне виробництво на вищій технічний рівень.

1 ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА

1.1 Короткий опис підприємства, цеху і ділянки де відбувається капітальний ремонт машини або агрегату

 

В даний час структура підприємства включає в себе 11 цехів і дільниць, оснащених сучасним високопродуктивним обладнанням вітчизняного та імпортного виробництва. Завод розташований на території, площею 240 000 м2, в тому числі 131 000 м2занімают криті виробничі приміщення. На заводі працює понад 1100 висококваліфікованих фахівців і службовців.

Підприємство спеціалізується на випуску продукції по п'яти напрямах:

виробництво коло-ланкових ланцюгів різного призначення;

ковальсько-пресове виробництво;