Розробка комплексу маркетингу фірми
19

 

ВИСНОВКИ

 

В ході виконання курсової роботи була визначена незадоволена потреба, створена фірма, яка задовольнить цю потребу на ринку, а саме потребу в якісних та недорогих прасках; вона (фірма) зайняла свою “нішу” на ринку прасок.

Була прорахована оптимальна ціна на товар фірми, побудований графік функції функції, визначена та проаналізована цінова еластичність, знайдена точка самоокупності фірми; визначена організація збуту продукції (а саме посередники, через яких буде збуватись продукція, канали збуту продукції тощо).Крім цього був розроблений товар фірми “Міраж”, описані його технічні та якісні характеристики, визначено його зовнішній вигляд та дизайн.

Також була визначена комунікаційна політика створеної фірми, а саме вибрані засоби розповсюдження реклами, розроблене рекламне звернення, описані засоби стимулювання збуту, які буде використовувати фірма тощо.

Тобто, був розроблений комплекс маркетингу фірми.

Маємо надію, що в майбутньому такі ж гарні та дешеві праски скоро будуть вироблятись і в Україні та користуватись таким ж попитом як і іноземні праски.