Товарознавчо-експертна оцінка якості будівельних матеріалів мінерального походження, їх митне оформлення (за матеріалами ТзОВ «Атлант-Стиль»)
57

наступним укладанням таких покрить як лiнолеум, ковролiн, ламiнат, керамiчна плитка, плитка ПВХ та iнших полiмерних покрить в житлових, громадських та адмiнiстративних примiщеннях.

грунтАтлант-Грунт – універсальна грунтівка глибокого проникнення на основі стірол- акрилової дисперсії.

Готова грунтуюча емульсія Атлант-Грунт виготовлена по технології та на основі сировини французького концерну “Rhodia”. Призначена для зміцнення всіх пористих поверхонь- вапняних, цементних, гіпсових штукатурок, бетонів, стін з керамічної або силікатної цегли, ДСП,  перед їх шпаклюванням, фарбуванням чи наклеюванням шпалер, плитки, штучного чи натурального каменю. Зменшує водопроникність поверхні та витрати оздоблювальних матеріалів, покращує адгезію. Атлант-Грунт готовий до застосування. Використовується для внутрішніх і зовнішніх робіт при температурі +5˚С – +30˚С.

В теперішній час Український ринок мінеральних будівельних сумішей активно формується і розвивається, збільшуються обсяги їх виробництва і продажу розширюється їхній асортимент, підвищується якість.

Так найпопулярніша клеюча суміш СМ-11. Призначена для облицювання бетонних, цегля­них, цементно-піщаних або цементно-вапняних поверхонь плиткою з водопоглинанням більше ніж 3% (це плитки з кераміки, штучного каменю та інші розміром не більше ніж 30х30 см).

Зас­тосовується на міцних основах, що не деформу­ються, на стінах та підлогах у житловому і промисловому будівництві всере­дині та ззовні споруд. Висока адгезія, зручна та проста у використанні, стійка до сповзання з вертикальних поверхонь, водостійка, моро­зостійка, безпечна при застосуванні та експлуа­тації, екологічно чиста.

Швидкотвердіюча клеюча суміш CM 14 призначена для облицювання бетонних, цегля­них, цементно-піщаних або цементно-вапняних поверхонь плиткою з кераміки та штучного ка­меню розміром не більше ніж 30х30 см.