Облік, аналіз і аудит малоцінних необоротних матеріальних активів підприємства (на прикладі ВАТ «Галицький молочноконсервний комбінат»)
25

РОЗДІЛ 2

АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ, АУДИТУ ТА ВИКОРИСТАННЯ МАЛОЦІННИХ НЕОБОРОТНИХ МАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ НА ВАТ «ГАЛИЦЬКИЙ МОЛОЧНОКОНСЕРВНИЙ КОМБІНАТ»

 

2.1. Загальна характеристика господарської діяльності підприємства

 

 

 

 

ВАТ «Галицький молочноконсервний комбінат» створено відповідно до спільного рішення регіонального відділення Фонду Державного майна України по Волинській області.

Комбінат є одним з найбільших підприємств в Україні по виробництву молочних консервів. Завод був побудований і введений в експлуатацію у 1953 році. Після реконструкції підприємства, проведеної в 1982 році, значно збільшені виробничі потужності підприємства.

В результаті акціонування орендованого підприємства «Галицький молочноконсервний комбінат» 19 червня 1995 року було створено Відкрите акціонерне товариство (ВАТ «Галицький молочноконсервний комбінат», скорочена назва ВАТ «Галицький МКК»).

Потужність завода  була розрахована на переробку молока від сільськогосподарських підприємств тільки Галицького району. Підприємство займається заготовкою цільового молока від населення та сільськогосподарських підприємств Галицького району та в п`яти сусідніх районах області: Олевському, Народицькому, Лугинському, Малинському і Коростенському. В цих районах підприємство має свої молоко приймальні