Економіка праці людини
15

Висновки

 

 

 

 

Основний дохід моєї сім’ї складає моя заробітна плата та дружини.

Найбільше витрат у бюджеті моєї сім’ї складає оплата продуктів харчування, так як сім’я складається з чотирьох можна сказати усіх дорослих уже людей. Значну суму коштів ми витрачаємо на сплату податків до бюджету складає. Оплата комунальних платежів і на непродовольчі товари моя сім’я витрати за місяць в основному порівну. Оплата мого навчання для бюджету моєї сім’ї обходиться в 9,9%. Для відпочинку дітей та дорослих сім’я в квітні витратила не значну суму коштів доходної частини. На придбання палива для автомобіля та запчастин було витрачено в квітні із сімейного бюджету 9,1% кошів сім’ї. Заощадити сім’ї практично не вдалося, тому що получки осталось всього 3 грн.

Було проведено аналіз трудового контракту. Дана його характеристика, охарактеризована його особливість, перевага над традиційними трудовими договорами. Умови оплати праці та матеріального забезпечення працівників, з якими укладається контракт, визначаються угодою сторін. Розміри виплат не можуть бути меншими, ніж передбачено чинним законодавством, угодами й колективним договором, і залежать від виконання умов контракту. Контракт укладається у письмовій формі і підписується роботодавцем та працівником, якого приймають (наймають) на роботу за контрактом. Він набуває чинності з моменту його підписання або з дати, визначеної сторонами у контракті, і може бути змінений за згодою сторін, оформленою у письмовій формі.

В контрольній роботі було проаналізовано основні нормативно-законодавчі акти України, які регулюють працю. Це кодекси, Закони України прийняті Верховною Радою України та інструкції розроблені Мінстатом України.

На основі нормативно-законодавчих актів України було складено 15 тестів і до них запропоновано по чотири відповіді.