Інформаційне та програмне забезпечення інтернет-магазину комп'ютерної техники "ВАДИКОМ"
21

           часто очікування кур'єра перетворюється на тортури, і відбиває всяке бажання що-небудь купувати.

Передоплата за безготівковим розрахунком. Передоплата за безготівковим розрахунком для організацій, що мають розрахунковий рахунок в банці можлива, якщо вони знаходяться в Україні. При оформленні замовлення вказують назву організації. При цьому ви зможете заповнити або роздрукувати рахунок[3,4,5].

Можна зробити передоплату вартості замовлення в найближчому відділенні Ощадбанку (або в будь-якому іншому). Для цього треба роздрукувати бланк, який ви отримаєте по e-mail або, який згенерує відразу по завершенню процедури оформлення замовлення (цей бланк, також, можна використовувати просто як зразок для заповнення друкарського бланка в Банці). Оплата через Ощадбанк обійдеться в 3% від вартості замовлення, що істотно дешевше і швидше, ніж поштовий або телеграфний переказ. Як тільки гроші прийдуть на рахунок, магазини відправляють замовлення.

Оплата післяплатою. Оплачувана покупка при отриманні на поштовому відділенні називається оплатою післяплатою. При оплаті післяплатою, пошта стягує 8% від вартості замовлення. Порядок оплати такий:

           на вказану адресу присилається замовлення, або заповнюється певна форма оплати запропонована Інтернет — магазином;

           указуються свої ПІБ, повна адреса з індексом, контактний телефон і       e-mail;

           при отриманні поштового оповіщення, перераховуються поштові витрати і вартість замовлення на вказані банківські реквізити;

           далі по отриманій в банці квитанції поштовими працівниками видається замовлення.