Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
63

ВИСНОВОК

Під час розробки цілі, які ставилися у завданні до виконання дипломної роботи, були досягнуті. В ході роботи розроблено повнофункціональний веб-додаток для пошуку культурно-розважальних центрів за заданими критеріями. При розробці програми були проаналізовані класичні, сучасні підходи, технології веб-серверного програмування. Розроблений продукт відровідає всім вимогам, поставленим на етапі постановки задачі. Було розроблено необхідні веб-сторінки з інтерфейсом відповідно до ролі користувачів: анонімного користувача, зареєстрованого користувача адміністратора та модератора. Розроблено простий та, в той же час, багатофункціональний, інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс усіх веб-сторінок. Створено модуль для роботи адміністратора: ведення бази даних, модуль для модератора: обробка користувацьких коментарів, модуль роботи користувачів: голосування, коментарі, прокладання маршрутів. Створено базу даних для кінопрем’єр, сеансів, кінотеатрів, коментарів користувачів.

Також було проаналізовано основні аспекти технічної складової веб-додатку. Розглянуто такі питання: мова розмітки гіпертекстових документів HTML, таблиці стилів CSS та його фреймворки, динаміка сторінки JavaScript та його бібліотека jQuery, технологія Ajax, веб-сервер IIS, СУБД Microsoft SQL Server, сервіс для роботи із мапами Google, інтерфейси веб-сторінок, перелік необхідних функціональних модулів, програмування, система контролю версій, а також тестування.

В подальшому деякі обов’язки адміністратора можуть бути перекладені на автоматичний імпорт даних з сторонніх веб-додатків із подальшим збереженням контенту, автоматичне розсилання інформації про кінопрем’єри зареєстрованим користувачам.

Результати бакалаврської роботи полягають в наступному:

  •             Детальний аналіз існуючих підходів та технологій веб-серверного програмування.