Звіт Про виробничу практику на ПАТ «Могилів-Подільський консервний завод»
11

в установленому порядку реєструється як учасник зовнішньоекономічної діяльності, відкриває валютний рахунок в установах банків.

15.2. Товариство має право одержувати валютні кредити та інвестиції від своїх закордонних партнерів та інвесторів. При цьому валюта використовується ним самостійно згідно з чинним законодавством. По одержаних Товариством кредитах та інвестиціях держава відповідальності не несе.

15.3. Товариство може відкривати за межами України свої представництва та виробничі підрозділи, утримання яких здійснюється на кошти Товариства.

15.4. Зовнішньоекономічна діяльність Товариства з питань економічної, технологічної, екологічної та соціальної безпеки контролюється відповідними державними органами.

18.1. Спосіб та порядок внесення змін до статуту.

18.1.1.Внесення змін до Статуту Товариства може оформлятися або окремим додатком, або викладенням Статуту в новій редакції.

18.1.2. Внесення змін до Статуту Товариства є виключною компетенцією Загальних зборів акціонерів.

18.1.3. Рішення Загальних зборів з питання внесення змін до Статуту Товариства приймається більш як трьома чвертями голосів акціонерів від загальної їх кількості.

18.2. Державна реєстрація змін до Статуту.

18.2.1. Зміни до Статуту Товариства підлягають державній реєстрації у встановленому чинним законодавством України порядку.

18.2.2. Зміни до Статуту Товариства набирають чинності для третіх осіб з дня їх державної реєстрації, а у випадках, встановлених чинним законодавством України, - з моменту повідомлення органу, що здійснює державну реєстрацію, про такі зміни. Товариство та акціонери не мають права посилатися на відсутність державної реєстрації таких змін у відносинах із третіми особами, які діяли з урахуванням цих змін.