Розробка локальної мережі для інтернет-кафе + Доповідь
19

1.5 Постановка задачі на розробку проекту. Характеристика підприємства, для якого створюється проект мережі.

 

     Метою даного дипломного проекту є розробка локальної комп'ютерної мережі (ЛКМ) для інтернет-кафе. Основна задача розробки полягає в забезпеченні достатньої швидкодії як окремих вузлів, так і всієї мережі із врахуванням кадрових та фінансових можливостей даного підприємства та обмеження доступу до інформаційних ресурсів локальної комп’ютерної мережі.

Характеристика підприємства: ПП «Знак якості» на базі котрого знаходиться дане кафе функціонує з 2001 року у місті Тернопіль. План приміщення



(Додаток А) удосконалити функціонування закладу та збільшити потік відвідувачів.

Всіх користувачів поділено на групи, які мають спільні потреби та ресурси. Найменування робочих груп адміністратор вибирає за власним бажанням. Для головного залу виберемо назву – KAFE, для адміністратора – ADMIN,  для  персоналу – Personal. В подальшому адміністратор мережі буде визначати права доступу до спільних ресурсів даних робочих груп. Для того щоб надати різні права користування інтернетом для споживачів  нам потрібно встановити на сервері Proxy-сервер UserGate, який поділить одне з’єднання між відвідувачами закладу.