Розробка локальної мережі для інтернет-кафе + Доповідь
79


ВИСНОВКИ

 

      У даному дипломному проекті розроблено комп’ютерну локальну  для інтернет-кафе.

          Проведено аналітичний огляд літератури та існуючих рішень і, на їх основі, згідно із планом приміщення спроектовано фізичну та логічну топології мережі, для якої вибрано та обґрунтовано апаратне та програмне забезпечення. Розроблено інструкції з інсталяції та налаштування програм і утиліт з захисту та моніторингу робочих станцій, тестування та усунення основних неполадок в роботі. До створення проекту мережі залучено одну з новітніх технологій цього часу – безпровідну мережу стандарту Wi-Fi, описані її позитивні сторони.

        Даний вид діяльності доводиться новим для  міста Тернопіль, тому буде вельми привабливий для споживачів даних послуг.

        Інтернет-кафе, насамперед, це поєднання традиційного кафе і сучасних технологій (доступ в Інтернет). З одного боку можна просто випити кави і поговорити з друзями, з іншого, можна скористатися доступом в Інтернет і під'єднатися, в буквальному сенсі, до всього світу.

       Отже, потрапивши в Інтернет-кафе, ви можете скористатися всіма сервісами Інтернет (WWW, ICQ, електронна пошта), пограти в будь-які ігри (у тому числі і по Інтернет), скористатися лазерним принтером, відсканувати текст або фотографії , отримати консультацію по роботі з Інтернет, відкрити власну електронну поштову скриньку.