Аналіз застосовуваних методів, показників та способів встановлення ціни на товари та послуги підприємства (ТДВ «Житомирські Ласощі»)
3

         проаналізувати сучасний стан в питаннях ціноутворення на підприємстві;

         розглянути процес встановлення та обгрунтування ціни на об’єкти діяльності ТДВ «Житомирські Ласощі»;

         подати пропозиції щодо удосконалення способів встановлення ціни на кондитерські вироби  на ТДВ «ЖЛ».

Об'єктом дослідження є господарські операції і процеси, що відбуваються на ТДВ «ЖЛ» (м.Житомир), пов'язані із встановленням ціни на товари та послуги підприємства.

Предметом дослідження є аналіз застосовуваних методів, показників та способів встановлення ціни на товари та послуги підприємства.

Практичне значення отриманих результатів. Реалізація пропозицій автора сприятиме включенню в структуру встановлення ціни підприємств більш сучасних методів ціноутворення для ефективної діяльності підприємств. Результати дослідження можуть бути використані у процесі подальшого удосконалення існуючих підходів та принципів встановлення ціни суб’єктів господарювання.

Структура та обсяг дипломної роботи. Дипломна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Для більш наочного викладу матеріалу в роботі використовуються таблиці, рисунки і графіки. При висвітленні теоретичних питань аналізу ефективності господарської діяльності підприємства  були використані різні літературні джерела, законодавчі акти, статті періодичних видань.