Дизайн-проект трьохкімнатної квартири
17

 

3.4.2.  Кольорове рішення.

            У даному дизайн-проекті побудова колірного рішення вироблялося виходячи з переваги кольорів, властивих сучасному стилю.

            Вітальня виконана у пастельних відтінках – білий та кремовий , які створюють відчуття затишку та комфорту. Дерев’яний паркет на підлозі та подіумі.

           Хол також виконаний в теплих відтінках, що не порушують цілісность інтер’єру всієї квартири: кремовий паркет, дерев’яні полиці,  елементи декору у золотисто-коричневій гаммі.

           У вітальні та холу є колони, які виконані з оголенням цегляної кладки, що відповідає традиціям даного стилю.

        Практично повна відсутність декору тут компенсується "роботою фактури": грою світла на склі, блиском хромованих і металевих поверхонь, малюнком натуральної деревини.

        Затишна, вирішена у бежево - блакитній гамі спальня, з меблями натуральних відтінків деревини, створює відчуття комфорту та спокою, дозволяє відпочити після трудового дня. Наявність хромованих та металевих поверхонь, що притаманна даному стилю також присутня у даній кімнаті.

 

3.4.3.   Освітлюючи пристрої.

          Освітлення інтер’єру виконано за допомогою ексклюзивної колекції світильників, що включають в себе стильові і підвісні варіанти. Такий комплексний підхід дозволив підкреслити стильову єдність інтер’єру , забезпечуючи при цьому достатній рівень освітленості.

 

3.4.4.  Меблі та обладнання.

        Обстановку приміщень утворюють функціональні та одночасно естетичні предмети. Форми і пропорції меблів ретельно продумані і витримані в сучасному стилі. При виготовленні меблів використані натуральні матеріали -  дерево, шкіра, метал, натуральні тканини.

               У вітальні – м’які шкіряні меблі синього кольору з хромованими ніжками. Журнальний столик зі скляною поверхнею.