Інтер'єр кухонної кімнати
5

ДСП – матеріал, що володіє високою зносостійкістю, обробляється кромкою ПВХ.

Кухонні меблі вміщають в себе безліч полиць та ящичків. Всі ці з’єднання насамперед сукупність направляючих профілів і коліс.

Фасадна панель меблів має симетричну композицію. Ця симетрія саме підкреслює статичність всіх елементів кімнати.

Функціональні зони кімнати досить універсальні.  Спостерігається зона відпочинку, зона приготування їжі, відпочинку, досить містка  зона для зберігання речей, та руху. Освітлена кімната досить вдало, але це при умовах денного світла. Кухня має два великих вікна, що добре освітлюють кімнату. Проте здається, що в більш пізній час штучного світла буде замало.  В загальній композиції спостерігається досить метрична повторювальність. Кольорова гама спокійна, виконана на нюансних відтінках. Вдало поєднані фактури дерева, плитки, кладки та обробленим ДСП

Якщо оцінювати об’єктивно, то аналог досить вдалий, як проект інтер’єру кухонної кімнати. Проте об’єкт викликає дещо неординарні враження.   Кімната простора, але трохи похмура. Можливо це тому, що вона виконана в класичному стилі. Кольорова гама та поєднання фактур не викликає негативних вражень.

Аналог № 2

Ілюстрація зображує собою кухню будинку садибного типу, що розташований на відкритій місцевості. Кухня має студійне планування: кухні і вітальні.

В нашому випадку, за рахунок великого розміру приміщення (6330 X 6180), ми поєднали як мінімум 4-5 функціональних зон:

-функціональна кухня;

- повноцінна їдальня;