Інтер'єр кухонної кімнати
9

Фасадна панель меблів має асиметричну композицію. Об’єкти кімнати статичні, не мають заокруглених кутів, що більше акцентує нашу увагу на рівновазі та стійкості. Кімната добре освітлена. Кухня сама по собі має світлий клір, а саме відтінок охри, тому світло, що розсіюється по всій кімнаті  має приємне , тепле забарвлення. Проте  складається враження, що у вечірній час, світла буде не достатньо. Інтер’єр кухні виконаний в стилі кантрі. Особливу увагу бере на себе люстра, що оздоблена декоративними лініями та свічками.  В загальній композиції спостерігається метрична повторювальність. Кольорова гама спокійна, виконана на нюансних тонах, а саме: охра, жовтий, коричневий, та білий. Вдало поєднуються між собою  фактури дерева , тканини та плитки.

Перебуваючи в даній кімнаті складається враження тепла, та затишку. Кухня простора та світла, тому викликає лише позитивні емоції. Поєднання фактур, кольору та світла вдале. Той факт, що вікна виходять на південь, дуже позитивно відбивається на освітленні. Стіни теплі та спокійні, це безперечно добре для жителів будинку.

Аналог №4

Кухонна кімната знаходиться в жилому багатоповерховому будинку. Вікно виходить на північ.

Функціональні зони:

-робоча зона;

-зона руху ;

-зона зберігання речей.

Робоча зона призначена лиже для приготування їжі. Виходячи з даного аналога можна  зробити висновок, що це скоріш за все кухня гуртожитку, оскільки місця дуже мало, та немає навіть місця для споживання їжі, тобто їдальні.

Знаходячись в даній кімнаті складається негативне враження. Кухня малого розміру, кольорове поєднання різко не вдале. З ергономічних поглядів кімната здається не комфортною, не лише  із-за  недостатності простору, але і  тому що найвищі полиці дуже високо.  В даній кімнаті присутній телевізор, котрий взагалі дивитися не можливо. За рахунок розташування на поточній висоті, людині буде не зручно спостерігати за програмою.