Параметри вирівнювання тексту stripper плафони očesyvaûŝego пристрої для молотьби зернові культури в зародку
37

Солом'яні після довгого зерна, пристрій domolačivaûŝego або тест побіг на смугу.

Проведено дослідження установки причепа в два етапи. На першому етапі дослідження участь ідентифікації перспективні технологічну схему očësyvaûŝego пристрої. Другий етап агротехнічний оцінка вибрані технологічну схему očesyvaûŝego пристрою.

Для першої фази дослідження були виділені чотири технологічних схем відрізняються за присутності і розташування робочими органами. Другий схема (рис. 1,22. b) відрізняються від перших (рис. 1,22. (a), рис. 4. 1,23), описаних вище, наявність керівництво, корпус 5. Третій технологічні схеми (рис. 1,22. у пік. повністю виключені зі списків 1,24) підряд гвинт 4. Четвертий протікання процесу значно відрізняється від попередніх. До послуг гостей на барабан з Допоміжна 3 і зачистки відбивача 1 замінити očesyvaûŝego стійка барабан Котли на діаметричному вентилятор 7. При вивченні перший технологічну схему виявив, що očesannyj купи вилученні від звуження Оже 4 вперед і було втрачено на поверхні поля.

Щоб подолати це обмеження було запропонував і апробував другий схема за допомогою корпус 5, встановлений над при звуженні гвинтові (рис. 1,22. b). Установки кожуха призвів до утворення потік повітря між корпус і 5 reel 3, яка також сприяла приріст втрат. Застосування поздовжні леза на звуження гвинт і розташуйте висота Оже житла та не призвели до бажаного результату. Від технологічних схем № 1 і № 2 змушені були піти. Третій ланцюга інженерних процес випробувань приступив неухильно і з гарною якістю. Великі надії були закріплені на четвертому схеми, але через неможливість регулюють потік повітря, щоб керівництво očesyvaûŝemu пристрій, була відмінна варіація купи očesannogo і таким чином збільшити зерна збитків ніхто.