Параметри вирівнювання тексту stripper плафони očesyvaûŝego пристрої для молотьби зернові культури в зародку
49

Описание: http://65.55.108.4/DIS.files/image059.png

Рис. 2.8. očesyvaûŝego ланцюга пристрою: 1 očesyvaûŝij барабана 2 bither плафони покриття барабана 3-očesyvaûŝego; 4 stripper плафони житла; 5-верхній корпус 6-колекція očesannogo купи.

Подивіться на початку необхідні умови для буксирування korotkostebel′nyh рослин. Вивчення взаємодії робочими органами на očesyvaûŝego барабана і зачистки рефлектор з рослинами зробити наступних припущеннях:

1 продукти мають бити швидкість дорівнює периферичних швидкості očesyvaûŝih вмирає.

стриптизерка осі відбивача 22 осі očesyvaûŝegoрухається барабана на до1 на toolpath на вколоРАДІУС12 .

3 кут Описание: http://65.55.108.4/DIS.files/image050.pngПочати očesyvaniâ суцвіття, у які товари бити будуть направлені в активній зоні stripper плафони, прийняти дорівнює π/4.

Під цих припущень, на найвищі позиції (забезпечення оптимальних умов для буксирування високий переслідували рослин) bither плафони буде займати коли шлях očesannogo зерна буде приділено нормалі stripper відбивача вказують. Якщо траєкторії зерна буде досягти поверхні відбивача вище в зачистки, в (тобто нормальних AB на поверхню коло про2r2 ), кут нахилу поверхні зерна stripper плафони буде різким і зерна ефект від нього вгору і буде направлений до колекції. При досягненні поверхні зерна stripper плафони нижче до точки, в буде аж до поверхні та створюють втрати scree зерна. Коли