Параметри вирівнювання тексту stripper плафони očesyvaûŝego пристрої для молотьби зернові культури в зародку
51

Для očesyvaûŝego пристроїв з рівними радіусом r 1 і r 2 кут Описание: http://65.55.108.4/DIS.files/image070.png-кут нахилу до горизонтальної дотичній до поверхні барабана Описание: http://65.55.108.4/DIS.files/image060.pngяк дотичній до поверхонь барабани буде паралельно лінія приєднання їх центрів по1з2.

Наступний етап обчислень геометричних параметрів визначення відстані (b) між на očesyvaûŝim барабан і режисер-рефлектне. цього, розглянути питання про вплив оболонки відбивач на той, хто кусає процес роботи, яка буде залежати положення кінцевої точки з на оболонки Дефлектор той, хто кусає. як показали попередні дослідження [34, 125], частина зерна očesannogo між спрямовані відбивача і його корпус і дотична до поверхонь на očesyvaûŝij барабані.

Тобто з позиції визначатимуться траєкторії зерна після буксирування суцвіття očesyvaûŝim барабана. Попередня міркування напрям польоту зерна, після того, як гірській процес не повинна бути нижчою за що в. Відповідно, позиція що щоб не вище цього у випадку зерна, затиснутих між відбивача і сепаратора з корпусу надсилатиметься не буде (рис 2,9) дотичній до biteru плафони в očesyvaûŝego на поверхні барабана ( в момент в цьому випадку є найвищі позиції так на).

Уявіть собі можливі ситуації центр на2 stripper - відбивача на očesyvaûŝego барабані, його центр з1і вплив відстань (b) на взаємодії očesyvaûŝego барабана і зачистки-відбивача. Determining параметр це упорядкування тому, що в . д. в1 (рис. 2.9), точка перетину дотичної AB і горизонтальної осі, що проходить через про1 očesyvaûŝego барабана.

Описание: http://65.55.108.4/DIS.files/image071.png