Параметри вирівнювання тексту stripper плафони očesyvaûŝego пристрої для молотьби зернові культури в зародку
95

розгортки. Očesannyj купи, підсумковий вплив штампи, на його шляху до поверхні, що відбиває верхній корпус 10 і частково на bither відбивач, який з його барами 8 також подається купи на поверхні, що відбиває верхній житла. Očesannyj купа, застосовані до sužaûŝemu вал 12, який керував нею в схильний палати. Očesyvaûŝego пристрої барабанні 5 і bither відбивача 7 створювати потужні всмоктування повітряного потоку, що сприяє участі рослин у буксирування та транспортування продукції бити по валу 12. Щоб вийти з повітря потік від гірській процес забезпечує сітки 11.

Після očesyvaûŝego пристрій отриманий купи надсилається до separiruûŝuû скосом камери і нижньому плаваючі конвеєр 14. Опустіть транспортер передає вага top 15, перевізника, який направляє купи в помелу з скомбінованих. Знизу під нахилом камери є prutkovo-plančatoe 16Сита, через які будить vymoločennoe зерна і ворсом невеликої. У розділі роздільник встановлений зерна Конвеєри 17, що направляє відокремлені купи через спеціальний адаптер 20 транспорту ради комбайна, минаючи threshing машина, яка дозволяє різко скоротити подрібнення зерна.

Далі технологічного процесу було, як в комбайні серійний zernouboročnom.

Під час комбайн різання апарат 18 відхиляється očesannye стебла й спрямовані їх вал 19. Захисні гвинт транспортувати маси до центру і викинув соломи через вікно розвантаження, утворюючи рулон.

Експериментальна врожаю комбайна в роботі, показали на (рис. 4.5).