Інформаційне та програмне забезпечення інтернет-магазину комп'ютерної техники "ВАДИКОМ"
11

МуSQL – це проект співтовариства «Ореn Sourse», котрий може бути використаний вільно майже у всіх випадках, що сприяє швидкому зростанню його популярності. MySQL – компактний багатопотоковий сервер баз даних. MySQL характеризується великою швидкістю, стійкістю і легкістю у використанні. MySQL був розроблений компанією TcX для швидкої обробки дуже великих баз даних. Компанія стверджує, що використовує MySQL з 1996 року на сервері з більш ніж 40 БД, які містять 10000 таблиць, з яких 500 мають більше 7 мільйонів рядків.

MySQL є ідеальним рішенням для малих і середніх додатків. Варіанти сервера компілюються на безлічі платформ. Найбільші можливості сервера виявляються на Unix-серверах, де є підтримка багатопоточності, що дає значний приріст продуктивності.

MySQL підтримує мову запитів SQL в стандарті ANSI 92 і окрім цього має безліч розширень до цього стандарту, яких немає ні в одній СУБД.

Короткий перелік можливостей MySQL:

1.       Підтримується необмежена кількість користувачів, що одночасно працюють з базою даних.

2.       Кількість рядків в таблицях може досягати 50 млн.

3.       Швидке виконання команд.

4.       Проста і ефективна система безпеки.

MySQL дійсно дуже швидкий сервер, але для досягнення цього розробникам довелося пожертвувати деякими вимогами до реляційних СУБД. У MySQL відсутні: