Види і жанри BTL - реклами
3

рекламних агенцій «Леонком». Дослідження є актуальним на сьогоднішній день, у зв'язку з тим, що BTL-реклама - це новий, ефективний, оригінальний і зручний метод впливу на цільову аудиторію. Традиційна реклама, на відміну від BTL, проникла в усі сфери людського життя, тому вона набридає і дратує сучасного покупця. Люди при перегляді або прослуховуванні реклам, вимикають звук, перемикають канал або перегортають сторінку друкованого видання. У зв'язку з цим виникла потреба в нових методах реклами, сам по собі новий підхід, вже викликає інтерес збоку аудиторії. При цьому для багатьох компаній, наприклад, виробників міцних напоїв, традиційна реклама на радіо, телебачення та у пресі заборонена, тому для них BTL-активність є єдиним способом комунікації з кінцевим споживачем. Будь-яким іншим сучасним компаніям необхідні нові методи просування товарів (послуг), які підвищать не тільки рівень продажів, але і імідж організації. У зв'язку з вищесказаним інтерес до BTL і розуміння важливості цього виду активності компанії зростають.

          Мета роботи: дослідження BTL-активності як однієї зі складових маркетингу та PR; аналіз методичних і прикладних засад щодо діяльності рекламного підприємства «Леонком» з урахуванням особливостей ринкових перетворень в Україні.

          Для досягнення цієї мети поставленні такі завдання: довести, що BTL-активність є одним з найдієвіших способів впливу на сучасного покупця, а також, що застосування BTL- комунікаціі відноситься до особливого, окремого виду сучасної реклами.

          Обєкт:  рекламна агенція «Леонком»