Основні концепції викладання БЖД в Україні та ЄС
17

2.Нагальною необхідністю є зміна ставлення до дисципліни державних установ та громадськості, а також зміна її змістовного наповнення та наближення до реальних потреб пересічної людини.

3.В Україні існує проблема збереження здоров`я, забезпечення безпеки людини в життєвому середовищі та цивільного захисту населення [Див 3, с.26].

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бібліографія

1.Яковець Н. Нормативна дисципліна «Безпека життєдіяльності» у світлі сучасних вимог//Всеукраїнський науково-популярний журнал «Безпека життєдіяльності». – К.: Основа, 2014 №3 С.19.

2.Заплатинський В.М. Тенденції розвитку освіти з безпеки життєдіяльності на основі порівняльного аналізу всеукраїнських типових навчальних програм для вищої школи//Всеукраїнський науково-популярний журнал «Безпека життєдіяльності». – К.: Основа, 2014 №7 С.11-13.

3.Впровадження у навчальний процес типових навчальних програм «Безпека життєдіяльності» та «Цивільний захист»/Розпутній О.І., Лутак Н.Г.//Всеукраїнський науково-популярний журнал «Безпека життєдіяльності». – К.: Основа, 2012 №2 С.26-29.