Постановочний план вистави за п’єсою Євгенії Кисельової “ Третє око”
7

собі за мету донести до глядачів думку про те, що найбільшою мудрістю є здатність зрозуміти іншу людину, допомогти знайти їй свій шлях.

Я вважаю, що в будь-якій сімейній ситуації можна знайти вихід з положення, дійти спільно до компромісного вирішення питання. Потрібно

тільки прислухатися один одного, дати можливість дітям досягнути успіху і дійти до омріяної мети самостійно. Навчитися думати своєю головою, пройти крізь злети і падіння. Тільки тоді по-справжньому можна прожити і відчути смак дорослого, самостійного, незалежного життя. Адже потрібно памятати що: “життя нам дається один раз, і прожити його треба так, щоб не було нестерпно боляче за безцільно прожиті роки”.

Аналіз проблематики твору, гострота сюжету, актуальність звучання формує окреслену мету—створення авторського проекту майбутньої вистави. Мета дослідження зумовлює необхідність розвязання наступних завдань:

-досконале вивчення творчості письменника на основі аналізу джерельної бази;

-теоретичне осмислення режисерського аналізу пєси;

-створення власного задуму шляхом режисерського вирішення майбутньої вистави;

-реалізація задуму на основі технологічних розробок основних принципів та етапів художнього, музичного оформлення вистави.

У відповідності до нормативних вимог Міністерство освіти і науки України написання дипломної роботи передбачає аналіз проблематики питань знавчальної дисципліни Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях”. В окремому розділі дослідження розглядаючи питання варто вирішити такі завдання:                                         

-протипожежне водопостачання в закладах культури;

-евакуація на випадок пожежі в театрі;

-охорона праці для працівників театрів і концертних залів.

Підпорядкованість актуальності меті та завданням дипломної роботи відображенні у її структури: вступі, режисерському аналізі пєси, режисерському задумі вистави, реалізації задуму вистави, висновках, списку використонаї літератури, додатках.