Aнaліз інфрaструктури готелю «Брістоль». Особливості оргaнізaції служби упрaвління
11

Також є ресторан при готелі, який називається Le Grand Cafе Bristol. Він унікальний у своєму роді, оскільки є єдиним рестораном-брассері, незмінно пропонуючим своїм відвідувачам лише кращі блюда французькою, паназіатськой, одеської і італійської кухні. Ідея створення ресторанів категорії «брассері» бере свій початок у Франції, де вперше були створені заклади, що гармонійно поєднують затишок ресторану в стилі «carte» із стилем роботи кафе і бістро. Брассері (фр. Brasserie - «пивоварня») - тип французьких кафе. У минулому столітті французькі брассері були улюбленим місцем поетів, художників, музикантів. Брассері швидко завоювали повагу досвідчених гостей, надовго любиться не лише місцевим аристократам - цінителям, французької кухні, але любителям богемного життя далеко за межами Франції.

І сьогодні Le Grand Cafе Bristol радий надати можливість своїм гостям відчути той самий улюблений аристократичний французький дух, насолоджуючись чашкою ароматної кави з вишуканим десертом або вибравши блюдо, що любиться, з меню а la carte. І, звичайно, не впустити можливості отримати дійсну насолоду гастронома, вибираючи кулінарні шедеври з фірмового меню шефа-кухаря Володимира Румянцева, що регулярно пропонує гостям ресторану нові вишукані блюда.

Головне правило ресторану - «Краще. Без компромісів» червоною ниткою проходить через всі складові його успіху, а значить, гості завжди можуть бути упевнені в тому, що тут їх чекає сервіс сам високого рівня.

Здійснює бронювання номерів (повідомляє про це потенційних гостей), гостинний прийом гостей (чистий хол готелю, ввічливе поводження з клієнтами і відповіді на всі їх питання, прибрані номери) і ін. Ця служба у свою чергу ділитися на декілька частин, кожна з яких вирішує певні завдання.

Основними її завданнями є:

                    реєстрація гостей і розподіл номерів;

                    ведення реєстру стану номерів;

                    зберігання ключів; оформлення виїздів;

                    ведення рахунку відвідувачів; координація роботи покоївок;

                    надання гостям різної інформації, зокрема по роботі готелю.