Aнaліз інфрaструктури готелю «Брістоль». Особливості оргaнізaції служби упрaвління
35

4.2. Aнaліз потенціaлу готелів-конкурентів, їх мaркетингової політики, рівня якості обслуговувaння, інфрaструктури тa aсортименту додaткових послуг. (Aнaліз пропозицій у визнaченому aреaлі тa їх хaрaктеристикa)

 

 

Готелю такого рівня може стати конкурентом готель під назвою «Президент-готель Київський». Цей готель також має велику кількість гостей та володіє гарним персоналом.

Готельний комплекс “Президент-готель Київський ” знаходиться у самому центрі Києва, у парковій зеленій зоні, поруч з торговельною, культурною, діловою, частинами міста та головними спортивними спорудами. На території комплексу, на алеї “Дружби країн світу” відкритий пам’ятний знак “За Європейську співдружність.”

У готелі пропонується така додаткова послуга як культурно-масова організація. У готелі «Брістоль» такої послуги немає. До видів культурно-масового обслуговування належить: користування конференц-залами, танцювальними залами і дискоклубами, бібліотеками, більярдними, казино, кегельбанами, залами ігрових автоматів, демонстраційними залами, туристичними клубами та відеосалонами. Зараз дане підприємство є прекрасним готельним комплексом, який класифікується як чотиризірковий готель, і пропонує своїм гостям першокласне надання основних готельних послуг та широкий асортимент додаткових послуг на будь-який смак. Основним завданням готелю є надання тимчасового житла та харчування, організація повноцінного відпочинку та створення гарних умов для ділових зустрічей, як іноземним гостям, так і відвідувачам з нашої країни. В цих цілях готель створює нормальні житлові та побутові умови, забезпечує гостей необхідним побутовим інвентарем та організує культурно - масове і спортивно-оздоровче обслуговування. Готель має 341 номер: люкси та апартаменти, значну кількість одномісних номерів із “King size”  ліжками та кондиціонерами з дистанційним пультом, двомісні номери. Кожна кімната має супутникове телебачення, радіо, прямий телефон, ванну та душ, прес для прасування, міні-