Аналізування господарської діяльності та фінансового стану кп «дрогобичтеплоенерго»
67
  • заміна насосного обладнання.

Покращення послуг теплопостачання та поліпшення стану комунального підприємства “Дрогобичтеплоенерго” неможливо без поєднання зусиль усіх зацікавлених сторін: підприємства, міської влади та громадськості на засадах партнерства, довіри та взаєморозуміння.

Для комунального підприємства “Дрогобичтеплоенерго” необхідною є  робота з громадськістю на постійній основі.

Програма залучення громадськості передбачатиме п’ять стратегічних напрямів:

1. Вивчення пріоритетів та уподобань споживачів щодо послуг, які надаються підприємством.

2. Покращення іміджу підприємства в масовій свідомості.

3. Активізація участі громади у прийнятті владних рішень та в їх реалізації.

Стратегічні напрями можливо реалізувати через низку відповідних заходів:

1. Для вивчення громадської думки щодо пріоритетів та проблем споживачів у теплопостачанні підприємство буде проводити анкетування споживачів за допомогою контролерів та обговорення у фокусних групах із залученням членів команди модераторів міста.

2. Для формування образу відкритого, чесного, передбачуваного та кваліфікованого партнера, КП “Дрогобичтеплоенерго” розробить та оприлюднить свою філософію: місію, бачення, кредо, норми, принципи діяльності та правила і стандарти роботи підрозділів, які безпосередньо контактують із споживачами. Керівництво підприємства буде контролювати дотримання працівниками норм, принципів та правил роботи.

3. Для залучення громадськості до прийняття рішень та спільних дій підприємство буде ініціювати проведення громадських слухань з обговорення проектів поліпшення комунальних послуг та визначення джерел їх фінансування.

Відобразимо вище перелічені напрямки і резерви покращення фінансового стану КП «Дрогобичтеплоенерго» на рис.3.1.