Створення кондиціонера взамін К-25 С
83

  3. Розрахунки що підверджують працездатність спліт-системи.

 

Робоча температура навколишнього повітря +5 ... + 40ºС, відносна вологість 20 ... 70%.Робоча температура навколишнього повітря +5º ... + 40ºС кондиціонер працює тільки в режимі вентиляції. С до +18 Примітка.   При температурах від +5С до +45 С Робоча температура повітря на вході в кондиціонер - від +18  
      Кондиціонер повинен зберігати працездатність і основні технічні характеристики після впливу факторів, регламентованих для групи 1.5 ГОСТ В 20.39.304, а також володіти сейсмостійкістю з боку будівельних конструкцій спецоб'єкту з розрахунковими прискореннями по вертикалі до 16,5 при тривалості впливу 20 ... 50 мкс; та по горизонталі - до 12 g при тривалості впливу 25 ... 75 мкс. 
      Основний режим роботи кондиціонера - автоматичний, періодами 2500 ... 3000 год без безпосереднього місцевого обслуговування. Автоматичне підтримання температури повітря в приміщенні забезпечується за допомогою датчика-реле температури, встановленого в приміщенні. 
     Крім автоматичного, передбачено дублююче ручне управління (для регулювання, налаштування системи та аварійних ситуацій). 
    Від крайніх значень заданих температур.Точність підтримки температур повітря в приміщенні в місці установки датчика-реле температури становить ± 2.  
     Кондиціонер має робочу і захисне заземлення, яке відповідає вимогам ПУЕ для особливо небезпечних приміщень. 
     Рівні спектральних складових звукового тиску в діапазоні частот 60 ... 8000 Гц на вимірювальній поверхні, віддаленій від корпусу кондиціонера на відстань 1,0 м і усереднені по точках, не повинні перевищувати норми, яка визначається прямій, що проходить через точку 76 дБ на частоті 1000 Гц і має пониження в бік високих частот 6 дБ на октаву.