Формування бібліотечних виставок
41

Додаток № З

Книжкові виставки в бібліотеках, що обслуговують дітей та юнацтво.

1., Книжково-ілюстративна виставка "З Днем народження, Книго!", присвячена творчості О.Пушкіна, К.Чуковського, С.Маршака, Г.Х.Андерсена, була виставкою-конкурсом, виставкою-вікториною. На кожному з представлених книг до обкладинки приклеєні запитання звернених до дітей (Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей)

2. "Поклонімося мертвим і живим" - книжково-ілюстративна виставка, оформлена до Великої Перемоги в Великій Вітчизняній війні. Як доповнення до цієї виставки можна запрошувати ветеранів, що розкажуть про нагороди і про все що вони пережили(Херсонська обласна бібліотека для дітей).

3.. Книжкова виставка Що не книга - то диковинка..." (Із зібраних особистих бібліотек дітей).

4.Книжкова виставка "Есть многое на свете друг Горацио..." - виставка, присвячена відкриттям, невідомим загадкам, загадкам давніх цивілізацій"(Вінницька обласна бібліотека для юнацтва).

5.Книжкова виставка "Всесвітня павутина як вона є". Використовується література з проблеми Інтернет та телекомунікацій. (Обласна бібліотека для юнацтва ім.В. Симоненка).

6.Книжкова виставка "Ще все можна повернути". Виставка присвячена проблемам наркоманії(Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва).