Облік, аналіз та аудит виробничих запасів в ринкових умовах економіки
153

Згідно вимог чинних нормативних актів, для забезпечення справного стану та безпечної експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки,а також виконання робіт підвищеної небезпеки по ПП «Полісялісресурс» виданий наказ №21 від 02.03.2011 р. «Про призначення відповідальних осіб за справний стан та безпечну експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки, виконання робіт підвищеної небезпеки».

Згідно Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про пожежну безпеку» по підприємству виданий наказ №20 від 02.03.2011 р. «Про призначення відповідальних осіб за стан охорони праці та пожежної безпеки».

Відповідно до правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, Правил технічної безпеки при експлуатації електроустановок споживачів та в зв’язку з виробничою необхідністю виданий наказ №17 від 26.02.2007 р. «Про призначення особи, відповідальної за загальний стан електрогосподарства».

Рекомендації покликані вчинити так, щоб СУОП була належно організована в кожному із суб’єктів господарювання, що використовують найману працю, незалежно від форми власності та виду діяльності (далі – СГ).

Зважаючи на Рекомендації, СГ бажано створити координаційну раду за участі представників служби охорони праці, профспілок або осіб, уповноважених трудовим колективом, яку повинен очолити керівник СГ. Ця рада розробляє Положення про СУОП з урахуванням виду діяльності та специфіки виробництва. Положення затверджують наказом по підприємству.

Наказом Міністерства праці та соціальної політики України затверджені Правила безпеки для виробництва лісопродукції. Дія Правил поширюється на всі підприємства, установи, організації незалежно від форм власності та відомчої належності, які виробляють лісопродукцію.