Побудова корпоративної мережі з можливістю передачі відеозображень на відстань
57

Колір – налаштування режиму кольору зображення. Значення: кольоровий/ чорнобілий/ авто.

Управління ІЧ під світкою – IR PRO для активації ІЧ підсвітки в умовах низької освітленості; завжди вкл.(Always-On) для постійної роботи підсвітки; завжди викл.(Always-Off), для того щоб під світка завжди була виключена.

Скидання налаштувань – щоб повернутись до заводських налаштувань натисніть підтвердити.

ЗУМ – натискається для зміни ступеня збільшення. Допустиме п’ятикратне збільшення.

Фокус – дане налаштування використовується в тому випадку, коли необхідно налаштувати фокус вручну. В протилежному випадку вибирається значення за замовчуванням (Default). Для налаштування фокусу вручну натисніть користав. (User) для переходу в меню налаштування. Камера визначає умови освітленості і дозволяє здійснити налаштування.

 

1.4.3     Налаштування ІР-камери

Щоб налаштувати ІР-камеру відключіть наявний кабель Ethernet з порту LAN IP-камери і підключіть в цей роз’єм кабель Ethernet, інший кінець якого підключіть до мережевої карти комп’ютера.

Для нормальної роботи IP-відеокамер потрібно встановити елементи ActiveX. ActiveX - це технологія, розроблена компанією Microsoft з можливістю запуску елементів керування в різних додатках, в тому числі і в Internet Explorer, без використання допоміжного програмного забезпечення.

Для прикладу встановлення проводиться в Internet Explorer 8.0 і опрераційній системі Microsoft Windows XP SP3 Rus.

Введіть в адресному рядку браузера IP-адресу, присвоєну камері, відкриється вікно запрошення і введення пароля.