Підвищення ефективності використання трудового потенціалу в умовах кризових тенденцій в економіці (на прикладі підприємства)
107

Висновок до розділу 2

 

 

В даному розділі бакалаврської роботи проведено аналіз ефективності використання трудового потенціалу підприємства та намічено шляхи підвищення його ефективності. Дана характеристика економічної діяльності «Поліського щебеневого заводу» за основними напрямки за останніх три роки. Проведена оцінка фінансового стану підприємства за даний період і  визначено фінансові коефіцієнти.

Проведено аналіз забезпеченості підприємства трудовими ресурсами та аналіз використання трудового потенціалу за 2006-2008 роки. Ефективність роботи персоналу оцінено за допомогою показників, які відображають рівень продуктивності праці на підприємстві.

На «Поліському щебеневому заводі» важливим чинником підвищення продуктивності праці є створення прогресивної виробничо-технологічної бази. Суть його полягає в застосуванні сучасних нових виробничих технологій і провадження нових комп’ютерних розробок.