Бібліографічний огляд книжкової продукції видавництва «Фоліо» за 2005-2009 роки.
25

Основний текст поділений на розділи. Ілюстрації відсутні, що з погляду на цільове й читацьке призначення не є обов'язковим.

Щодо апарату видання, то він представлений колонцифрами і колонтитулами. У виданні відсутній зміст, передмова, що з огляду на цільове і читацьке призначення не є обов'язковим.

Слід також відзначити і видання Світлани Поволяєвої та Вікторії Наріжної «Камуфляж в помаді» та «Безсмертя в місті N»

Дане видання, яке вміщує в себе дві оповіді двох авторів має назву «Камуфляж в помаді» і «Безсмертя в місті N»[1], авторами їх є Світлана Поваляє ва і Вікторія Наріжна, було видане видавництвом «Фоліо» у  2006 році. За цільовим і читацьким призначенням це є літературно-художнє видання, для широкого кола читачів.

Основний текст поділений на дві частини, тобто розділений на два твори. Перша частина має назву «Камуфляж в помаді» автором якої є Світлана Поволяєва. Це є збірка віршів. В свою чергу вона ще поділена на розділи, такі як «Рафінад-медитація», «Любов-папір-бокс» та інші.

Друга частина має назву «Безсмертя в місті N» автором якої є Вікторія Наріжна. Основний текст цієї частини поділені на розділи.


[1] Поваляє ва С. В. Камуфляж в помаді; Наріжна В.Г. Безсмертя в місті N.-Х:Фоліо,2006.-189 с.