Бібліографічний огляд книжкової продукції видавництва «Фоліо» за 2005-2009 роки.
27

.

Основний текст поділений на розділи та підрозділи. В основному тексті автори подаються таблиці та зразки протоколів та листів. Ілюстрації відсутні,що з огляду на цільове і читацьке призначення не є обов'язковим.

Щодо апарату видання, то слід зазначити, що він представлений колонцифрами, колонтитулами, змістом, передмовою, предметними та алфавітними покажчиками, списком літератури, таблицями, примітками. Це полегшує читачу користування даним виданням, готує читача до роботи з виданням, розкриваючи його особливості.

Ще одним яскравим прикладом довідкових видань є                                                                    «Орфографічний словник української мови: Понад 40 000 слів»[1] якого уклав Івченко Анатолій.

Дане видання, автором якого є Івченко Анатолій, має назву «Орфографічний словник української мови: Понад 40 000 слів»Ю було видане видавництвом «Фоліо» у 2006 році. За цільовим і читацьким призначенням це є довідкова література для  найширших кіл користувачів: викладачів та студентів, учнів середніх і спеціальних навчальних закладів, науковців, службовців, а також для всіх, хто прагне вдосконалювати знання української мови.


[1] Орфографічний словник української мови: Понад 40 000 слів/ Івченко А.-Х:Фоліо.-2006.