Бібліографічний огляд книжкової продукції видавництва «Фоліо» за 2005-2009 роки.
31

Щодо апарату видання, то слід зазначити, що він представлений колонцифрами, колонтитулам, примітками, алфавітними покажчиками,  змістом, вступом. Це полегшує пошук тих чи інших матеріалів, готує читача до роботи з виданням, розкриваючи його особливості, знайомить з тематичним змістом і побудовою видання, допомагають розібратись в тонкощах змісту тексту, що подаються в основному тексті.

 

Слід відзначити також «Англійські розмовні теми»[1] автор Гужва Тетяна.

Дане видання, автором якого є Гужва Тетяна, має назву «Англійські розмовні теми», було видано видавництвом «Фоліо» у 2005 році. За цільовим і читацьким призначення це є навчальний посібник для абітурієнтів, студентів філологічних факультетів університетів, ліцеїв, гімназій та коледжів. Навчальний посібник призначений для вдосконалення навичок усної мови, для розширення лексичного запасу. Створений на основі сучасних англійських і американських оригінальних текстів, він допоможе скласти як випускні, так і вступні іспити.

Основний текст поділенй на розділи. Автор не подає ілюстрації та таблиці, що з огляду на цільове і читацьке призначення не є обов'язковим.

Щодо апарату видання, то він представлений колонцифрами, змістом, примітками, алфавітним покажчиком, що полегшує пошук тих чи інших матеріалів у тексті, знайомить з тематичним змістом і побудовую видань.

 


[1] Гужва Тетяна. Англійські розмовні теми. — Х. : Фоліо, 2005. — 192с