Аналіз інфраструктури готелю «Марістела клаб» і особливості організації служби харчування
7

1.2. Хaрaктеристикa основних функціонaльних груп приміщень тa номерного фонду

 

 

У готелі «Марістела клаб» є 15 номерів.

Стандарт (2 номери): 1-кімнатний, 1-2-місний номер з балконом з двоспальним ліжком, приліжкові тумбочки, шафа-купе, комод, журнальний столик, крісло. Санвузол суміщений (душова кабіна, туалет, умивальник). Максимальна кількість осіб в номері-2. Площа номера 25 м.кв.

Бізнес Стандарт (1 номер): 1-кімнатний, 1-2-місний номер з балконом і двоспальним ліжком, приліжкові тумбочки, журнальний столик, комод, шафа-купе, крісло. Санвузол суміщений (душова кабіна, туалет, умивальник) Максимальна кількість осіб в номері -2. Площа номера 20 м.кв.

Студія (5 номерів): 1-кімнатний, 1-2-місний номер з балконом, розділений на зону відпочинку з м'якими меблями, письмовий стіл, журнальний столик, і спальну зону з великим ліжком, приліжкові тумбочки, шафа-купе. Санвузол суміщений (душова кабіна, туалет, умивальник). Максимально кількість осіб в номері -4. Площа номера 40 м.кв.

Делюкс (5номеров): 1-кімнатний, 1-2-місний номер з панорамним склінням, що має дві зони - зону відпочинку м'якими меблями, письмовий стіл, журнальний столик і зону для сну з двоспальним ліжком, приліжкові тумбочки, шафа-купе. Санвузол суміщений (душова кабіна, туалет, умивальник). Максимальна кількість осіб в номері-4. Площа номера 60 м.кв. і тераса з меблями ротанга з видом на море 15 м.кв.

Президентський люкс «Bell View» (1 номер): 3-кімнатний 1-2-місний номер з панорамним склінням у всіх трьох кімнатах. Кожна з кімнат має своє призначення: номер складається із зони відпочинку з м'якими меблями, обідній стіл, робочого кабінету і спальної зони з великим двоспальним ліжком, приліжкові тумбочки, шафа-купе. Неповторний вид з вікон, служить прикрасою номера. Тераса обладнана шезлонгами, столиками і парасольками. Санвузол