Екологічні аспекти виробництва хлібобулочних виробів
35

Олександрівське районне споживче товариство знаходиться за адресою смт. Олександрівка пров. Шкільний 9, що знаходиться на центральній вулиці нашого мальовничого селища, мешканці, йдучи рано-вранці на роботу, в дитсадки, школи ще можуть почути аромат свіжо спеченого запашного хліба. Підприємство почало свою роботу з 1986 р. але в 1994 р. хлібокомбінат призупинив свою діяльність, згодом після невеликого косметичного ремонту в січні 2000 р. у райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Валерія Авксентьєва та голови районної ради Василя Скляренка відбулося засідання Координаційної ради по проведенню конкурсу на відбір бізнес-проектів суб’єктів малого підприємництва Олександрівського району.

У ході засідання відбулося представлення та обговорення бізнес-проекту “Відновлення та розвиток виробництва хліба та хлібобулочних виробів по хлібокомбінату Олександрівського районного споживчого товариства”, який презентував голова правління райспоживтовариства Володимир Тімановський.

Розвиток бізнес-проекту дозволить модернізувати виробництво хлібобулочних виробів за сучасними технологіями, розширити асортимент та забезпечити якість продукції, – наголосив Володимир Тімановський.

З цим погодилися і члени комісії. Зокрема, голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв відзначив, що реалізація даного бізнес-проекту дозволить створити нові робочі місця та поповнити бюджет району.

Всі члени Координаційної ради одноголосно підтримали надання фінансової допомоги у розмірі 150 тисяч гривень, як і було затверджено на сесії районної ради, на відновлення та розвиток виробництва хліба та хлібобулочних виробів хлібокомбінатом райспоживтовариства.

    Відразу після засідання Координаційної ради Володимир Тімановський розповів про те, як проходитиме відновлення виробництва на хлібокомбінаті.