Організація роботи по сервіровці столів
23

Оформити стіл можна не тільки квітами , а й розкішними осіннім листям , пурпуровими гілочками горобини , гілочками ялини , сосни , ялинки. Стебла квітів і гілочок , що викладаються на скатертину або серветки повинні бути сухими , щоб не залишалося плям.

День народження, весілля, різні сімейні свята - основною частиною кожного торжества, традиційно, є прикрашений святковий стіл. Без сумнівів, святковий стіл відрізняється від повсякденного: вишукана скатертину, красивий посуд і столові прилади, симпатичні серветки і, безумовно, живі квіти.

Цветочное оформление стола

  • Для початку зазначимо , що при квітковому оформленні столу крім краси важлива функціональність . Букети не повинні заважати спілкуванню гостей , загороджуючи співрозмовників . Для цього необхідно передбачити пропорції і кількість букетів / квіткових композицій : висота не повинна бути більше 20-30 сантиметрів , щоб не перевищувати рівень очей , у вазі має бути не більше 9 квіток. Залежно від місця , відведеного під квіти , розміри букетів можуть варіюватися. Місце на столі навколо головного букета можна красиво задекорувати листям. Відповідно, заздалегідь потрібно продумати те , як стіл буде оформлений квітами.