Екологічний моніторинг атмосферного повітря
33

 

20. Засобу “Полісся”.

В змішувач завантажується рецептурна маса зв’язуючого, потім сипучі компоненти. Після завантаження сировини вмикають мішалку змішувача, і вміст перемішується до однорідної маси. Кінцевий перетир на трьохвалковій машині для перетирання фарби. Перетерта паста за допомогою ножа, що знімається, і двох направляючих планок поступає в металеві банки.

21. Шпаклівки ПФ-002.

В змішувач завантажується розрахункова кількість зв’язуючого. Потім сипуча сировина. Вмикають мішалку змішувача, перемішують вміст і добавляють решту кількості зв’язуючого і воду згідно рецептурі. Знову перемішують. Після закінчення перемішування маса подається на перетир. Перетерта на валковій фарботерці шпаклівка за допомогою ножа, що знімається, і двох направляючих планок подається на фасування в банки металеві.

22. Шпаклівки універсальної вододисперсної і шпаклівки по дереву.

Взмішувач завантажується рецептурна кількість води і зв’язуючого. Потім сипучі компоненти. Вміст перемішується до однорідної маси. Відбирається на аналіз. При відповідності по всім показникам маса подається на фасування в пластмасові відерця.

23. Рідких товарів (розчинників, гальмівних рідин, засобу “Снеж”, масла змащувального, керосину).

В змішувач завантажується потрібний продукт і подається на фасування в скляні флакони і пластмасові каністри.