Розробка екологічної документації для гірничо-видобувного підприємства
93

У залежності від окремих видів документів, спеціалізації організації, яка задовольняє потреби підприємств в науково-технічних послугах локальні кошторисні розрахунки (кошториси) можуть складатися:

на науково-дослідні та науково-технічні роботи в галузях вибухопожежобезпеки, екологічної безпеки, охорони праці та техніки безпеки;

на розробка таких основних документів: паспорт підприємства, ПЛАС, ОПН-1(ідентифікація);

на прогнозування наслідки впливу (викиду) небезпечних хімічних речовин при аваріях на промислових об'єктах і транспорті, визначення можливих ризиків і їх допустимі рівні для декларування безпеки об’єктів підвищеної небезпеки [42].

Основними цілями підприємства є орієнтація на якість експертизи, що проводиться, та послуг, що надаються; постійне сприяння підвищенню промислової безпеки, щоб на підставі довіри, незалежного підходу і взаємної поваги зробити наших споживачів нашими постійними партнерами. Досягненню основних цілей і успішній роботі Житомирської філії приватного підприємства “Інтелект2” сприяють кваліфіковані технічні працівники та експерти та фахівці.

Експерти та фахівці філії— це висококваліфіковані технічні експерти, що пройшли навчання та постійно підвищують свій технічний рівень у системах Держнаглядохоронпраці і Держспоживстандарту України, здатні прикласти свої знання й уміння для рішення проблем у галузі якості, охорони праці, промислової безпеки та охорони надр [42].

Житомирська філія приватного підприємства “Інтелект2” здійснює свою діяльність у таких галузях:

експертне обстеження (технічне діагностування) та огляд, неруйнівний контроль і паспортизація об'єктів підвищеної небезпеки та потенційно небезпечних об'єктів, будинків, споруд та інженерних комунікацій;

ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки;